Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CLASICE Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW cu trei drumuri de fum
Poza  Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW, cu trei drumuri de fum

Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW cu trei drumuri de fum

Cod produs:   FSBH 350
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   74.97400 lei cu TVA
Pret:   73.95500lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   350

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW cu trei drumuri de fum

Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW cu trei drumuri de fum


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica Ferroli FSBH este destinata incalzirii agentului termic din instalatiile de incalzire cu apa calda cu combustibil solid (carbune brun, lemn de foc, brichete sau biomasa cu puterea calorifica mai mare de 4000 W/kg) .

Centrala termica Ferroli FSBH a fost construita utilizându-se tabla de otel sudata cu 4 si 7 mm grosime. Procesul de fabricatie respecta cu strictete prevederile normelor europene relevante, EN 303/5 si ISO 9001. S-au utilizat pentru confectionare doar materiale certificate, in conformitate cu cerintele normativelor EN 10025, EN 10028-2, EN 10120 si EN 10088-2.

Eficienta centralei termice Ferroli FSBH este mai mare de 75 % datorita constructiei sale cu trei drumuri de fum, cu tuburi de ardere in al treilea drum de fum. Usa superioara, cat si cea inferioara sunt acoperite cu material refractar izolant termic pe baza de minerale—vermiculita—obtinandu-se o izolatie termica superioara si scaderea semnificativa a pierderilor de caldura catre mediul inconjurator.

Centrala termica Ferroli FSBH are o usa de alimentare mare pentru a facilita alimentarea manuala cu combustibil solid. Controlul arderii se face prin intermediul unui regulator de tiraj clasic. (Aceste trebuie comandat separat si va monta pe centrala termicala inainte de umplerea instalatiei cu apa si inainte de punerea in functiune a centralei termice).

Presiunea maxima de lucru a acestei centrale termice este de 2,5 bar. Proba de presiune a centralei termice s-a efectuat la presiunea de 4 bar. Centrala termica Ferroli FSBH este livrata cu unelte de curatare.

DATE TEHNICE:
Presiune maxima de functionare: 2,5 bar
Tiraj necesar: 0,55 mbar (5,5 mmH2O)
Continut de apa din centrala termica: 600 litri
Temperatura gazelor de ardere: 220 °C
Interval de temperaturi de lucru: 60 ÷ 90 °C
Temperatura minima pe retur: 60 °C
Dimensiuni de gabarit: 2400x1230x2000 mm
Diametru racord la cos: Ø 400 mm
Inaltime minima cos de fum: 18 ÷ 19 m

MODELE DISPONIBILE:
FSBH 350 300 ÷ 350 kW
FSBH 400 350 ÷ 400 kW


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn Ferroli FSBH 350 kW cu trei drumuri de fum
Alte produse din categorie